La Nostra Història

Bar Celler Montserrat, és el nom que va adquirir quan en Joan i la Montse van agafar el relleu del local que ja era un bar celler a dia 31 d’octubre del 1972, ara ja fa més de 48 anys, quasi mig segle!
 
Joan i Montse

 
Han passat els anys, però gaire bé això no ha alterat molt la fisonomia del que és un clàssic celler, amb una nevera que quasi no es troba a Barcelona d’aquest estil, i amb les seves grans botes de vi a granel. Es pot dir que és un dels pots cellers que queda a Barcelona amb aquesta personalitat i amb to català. La gent quan ens descobreix, no s’oblida de mencionar-ho.
 
I sobretot per la Montse, que és la que porta el nom del Celler, ja que és l’ànima i a qui els clients la venen a veure per tal de deixar els problemes fora i passar una bona estona i menjar bé. En el 2018, va ser la guanyadora del primer premi de la Primera Ruta de Plat i Tapa de l’Eixample. Ho podeu veure a premis. Per aquest motiu, entre els parroquians, es diu que s’està a Cal la Montse.
 

 
I de Sant Boi, d’on és la Montse, anem a l’Alt Penedès. El vi i el cava està fet amb raïms de la terra d’on procedeix el Joan, el poble d’Ordal –Subirats- tenint-ne de collita pròpia. Durant l’any, es pot gaudir a més de la fruita de la collita pròpia com ara són els préssecs amb Dominació d’Origen de l’Ordal, així com pomes, albergínies, carbassons, ametlles, avellanes… i les olives, de les quals també en surt oli propi.
 
El producte estrella del celler, però, és el cava, el qual és molt i passa molt bé, i es venen a totes les bandes del món, perquè qui el coneix, encara que sigui un passavolant, se’l vol portar a casa seva.
 
El local fins i tot ha servit per escenari d’alguns productes audiovisuals, com per exemple el curt de ficció, Dooh Nibors.
 

 
Son ja gairebé 47 anys al servei de la gent del barri de l’Esquerra de l’Eixample de Barcelona, un dels pocs racons autèntics que us convidem a descobrir si encara no el coneixeu.